Vlechten

Ik vind vlechten superleuk. Nu kan ik het niet meer doen. Mijn haar een is stukje korter geknipt.

Ik heb hier een paar ideetjes voor je. Ieder meisje kan vlechten, maar dit zijn voorbeelden wat je nog meer kunt doen. Ik hoop dat je ze leuk vind.

Invlechten is eigenlijk heel simpel. Het staat mooi, en je kunt er veel dingen mee doen!Hier een paar voorbeelden van invlechten en wat je ermee kunt doen.

vlechten

Voor als je nog niet weet hoe je moet invlechten: hier een handleiding:

Verdeel je haar in 3 delen. Begin met vlechten. Ga door met vlechten, maar neem aan de zijkant een extra plukje mee. Dit doe je elke keer. Nu je weet hoe je kunt invlechten kom je al een heel eind.

De Mermaid Braid is superleuk!

Mermaid-Braid-Vlecht

Je begint met een klein vlechtje aan de ene kant van je hoofd, net boven je oor. Deze maak je aan de andere kant vast in je haar met een speldje of klemmetje. Je doet er wat plukken overheen, zodat het lijkt alsof je vlechtje verdwijnt in je haar. Dan begin je met de grote vlecht. Het lijkt op invlechten, alleen dan doe je er een plukje bij bij het middenstuk. Je pakt dus 3 plukken en voegt er telkens een bij bij de middelste pluk. Simpel. Zo vlecht je door.

De opvlecht is een leuke vlecht die heel erg lijkt op invlechten. Alleen pak je dan je pluk in plaats van bovenhands onderhands erbij. Als deze uitleg te moeilijk is kijk je even op dit filmpje. http://www.youtube.com/watch?v=4ZT_JYRQ1HA

Visgraat vlechten ziet er supercool uit!

Visgraatvlecht

Het is simpel: Verdeel je haar in twee plukken. Pak van links of rechts een dun plukje haar en sla deze bovenlangs naar de andere kant. Dus: als je bij rechts pakt, sluit je bij links aan. Je voegt het plukje samen met de pluk waar hij nu terecht is gekomen. Trek even stevig aan. Neem nu een streng haar van de andere pluk en herhaal wat ik daarnet schreef. Doe dit steeds om en om en blijf net zo lang doorgaan totdat je vlecht lang genoeg is. Bind een elastiek om het einde van je vlecht.

Vlechten met vlechten klinkt leuk, en dat is het ook!

vlechten-met-vlechten

Je maakt drie vlechten. Daarmee ga je vlechten. Het resultaat is best grappig.

Ik hoop dat ik je met deze ideeën een beetje inspiratie heb gegeven voor je kapsels. Veel succes met je vlechten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s