Wat trek ik vandaag aan?

Je kent het wel: je staat ’s ochtens voor je kledingkast en je weet niet wat je moet aan doen. Het is best irritant. Daarom heb ik wat tips voor je verzameld.

Tip 1: Bedenk wat voor shirt je aanwilt. Bijvoorbeeld een roze T-shirt. Leg dan al je broeken en rokken erbij en kijk wat leuk past. Zoek dan de accesoires erbij. En natuurlijk kan het ook andersom. Dat je eerst een leuke broek neerlegt en dan al je truien, T-shirts, vesten en bloesjes. Of je zoekt leuke kleding bij je accesoires.

Tip 2: Als je vaak dezelfde kleding uit je kast pakt keer je alles even om. Je stapels leg je andersom en je ziet meteen weer nieuwe combinaties. Het is goed om af te wisselen. Draag je vaak een broek? Doe dan een leuk jurkje aan!

Tip 3: Hang een lijstje in je kledingkast met leuke combinaties er op. Als je haast hebt, kan je meteen iets pakken!

Tip 4: Kijk op straat, in tijdschriften, op TV enzo. Kijk wat mensen aan hebben. En probeer het uit met de dingen die in je eigen kledingkast hangen.

Tip 5: Bedenk van tevoren een thema. Is je thema Doll? Zoek dan alle meisjesachtige dingen bij elkaar. Of ga je voor droomtuin? Met je groene broek en je bloemen oorbellen.

Veel plezier met het uitzoeken van je kleding!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s