Be yourself!

Je hoort het van alle kanten. Meisjes die onzeker zijn over zichzelf en zich daarom veranderen en doen wat iedereen doet, dragen wat iedereen doet en ga zo maar door. Vaak zeg ik dan: Je bent veel te leuk om te veranderen! Maar het dringt niet tot ze door, hoe vaak ik het ook zeg. En ik weet het, het is ook moeilijk, maar je kan het tenminste proberen…

Onzekerheid

Onzekerheid is een heel vervelend gevoel. Je gaat twijfelen over jezelf, of je wel leuk genoeg bent. En om van dat gevoel af te komen ga je je veranderen. Als je onzeker bent is het belangrijk om er over te praten. Je zal vanzelf wel te horen krijgen dat je leuk genoeg bent. En probeer daar iets mee te doen. Als je het niet probeert, zal je nog heel lang met dit probleem rondlopen.

Je bent leuk zoals je bent!

Je bent leuk zoals je bent. Kijk eens in de spiegel. Wat een leuk meisje staat daar. Wat is ze mooi, lief en leuk! Het zou wel leuker zijn als ze weer helemaal zichzelf is. Als je dit elke dag doet, helpt het vanzelf wel een beetje.

Niet beroemd, wel leuk!

Ook al ben je niet Doutzen Kroes, of Rihanna, je bent leuk genoeg. Je hebt een leuk leven, talent, schoonheid en mensen die van je houden. Kijk naar wat je hebt, niet wat je niet hebt. Het is heel moeilijk, maar als je het doet gaat het toch echt helpen.

Wie ben je?

Wie ben je nou eigenlijk, en ben je wel jezelf? Die vraag is moeilijk te beantwoorden. Als je iets draagt wat iedereen draagt, voel je je daar eigenlijk wel goed in? En welke kleding vind je nou leuk. Doe goed je best om daar achter te komen. Het zal vanzelf lukken.

Loesje

Zoals Loesje zegt:

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Ik vind dat ze gelijk heeft. Verdwijn niet in die zwart-witte massa mensen, maar draag eens kleur! Wees uniek en ben jezelf!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s